وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد

آیت الله رئیسی: «پیگیری» رمز موفقیت دستگاه‌ها است

رئیس جمهور به معاون اول ماموریت داد با تشکیل کمیته‌ای، مشکلات و موانع حوزه تجارت را احصا و در کوتاه‌ترین زمان برای حل آنها تدبیر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت، با اشاره به گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری با کشورهای منطقه، وضعیت تجاری کشورمان را خوب توصیف و بر لزوم بهره‌مندی از فرصت‌های موجود و استفاده بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی در این عرصه تاکید کرد.

 

رئیس جمهور در ادامه به معاون اول ماموریت داد با تشکیل کمیته‌ای با حضور مسئولان ذیربط، مشکلات و موانع حوزه تجارت را احصا و در کوتاه‌ترین زمان برای حل آنها تدبیر کنند.

 

آیت‌الله رئیسی پیگیری را رمز موفقیت دستگاه‌ها در انجام وظایف و ماموریت‌های‌شان دانست و تاکید کرد: مشکلات فقط با دستور دادن حل نمی‌شود، بلکه دستورات باید منجر به اقدام و عمل جدی شود.

 

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم مدیریت نقدینگی و هدایت تسهیلات بانکی به سوی تولید گفت: خلق نقدینگی بدون مدیریت آن، پیامدهای سوء اقتصادی دارد و تلاش‌های خدمت‌گزاران عرصه اقتصاد را بلااثر می‌کند.

 

رئیس جمهور در ادامه ضمن محکوم کردن حملات تروریستی به چند مدرسه در کشور افغانستان و تسلیت به خانواده‌های قربانیان این رخداد، مسئولیت این حوادث را علاوه بر تروریست‌ها، بر عهده کشورهایی دانست که در سال‌های گذشته به اسم تامین امنیت، با مداخلات غیرمسئولانه بیشترین نقش را در ناامن‌سازی و بی‌ثبات‌سازی افغانستان ایفا کرده‌اند.

 

وی همچنین از هیات حاکمه افغانستان خواست که با تمام توان برای جلوگیری از تکرار این دست حوادث که بیشترین قربانیان آن اطفال و دانش‌آموزان بیگناه هستند، بکوشد.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری مولی‌الموحدین حضرت علی(ع) و گرامیداشت لیالی قدر، بر بهره‌مندی از فرصت این شب‌ها برای کسب معرفت و فیوضات معنوی تاکید کرد و اظهار داشت: محروم کسی است که از درک شب‌های قدر محروم باشد.

 

رئیس جمهور، شرط درک شب قدر را کسب معرفت نسبت به مقام و منزلت اهل بیت علیهم‌السلام عنوان کرد و گفت: برای کسب معرفت باید خود را در معرض نسیم رحمت الهی قرار داد و اگر انسان در شب قدر مدال معرفت نگیرد، برای او هیچ فرقی بین این شب و شب‌های دیگر نیست./ فارس

ارسال نظر